Partnership Centrum Duurzaam Gebouwbeheer & gastdocent bij postgraduaat Gebouwbeheer aan PXL

Home » Blog » Partnerships » Partnership Centrum Duurzaam Gebouwbeheer & gastdocent bij postgraduaat Gebouwbeheer aan PXL

Begin september 2018 is PS-Acoustics een partnership aangegaan met Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (www.gebouwbeheerder.be).  Dit betekent dat ons studiebureau als dienstverlener kan worden teruggevonden door gebouwbeheerders in een zoektocht naar akoestische oplossingen.  In de toekomst zullen wij ook van de faciliteiten van het Centrum gebruik mogen maken om onze opleidingen in te richten.  Verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn onder andere een artikel gewijd aan akoestiek in gebouwen dat verspreid zal worden onder de participanten bij het Centrum.

Verder geeft dr. ir. Pieter Schevenels van PS-Acoustics op 13/09 een seminarie in het nieuw ingericht postgraduaat Gebouwbeheer aan de PXL Hogeschool in Diepenbeek.  Ook deze samenwerking is tot stand gekomen in de aanloop naar het partnership aangezien het Centrum Duurzaam Gebouwbeheer dit postgraduaat samen met onder andere de PXL inricht.